Fight Game Academy

vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling

Jiu Jitsu

Jiu Jitsu is een hele mooie en praktische verdedigingskunst dat verschillende traditionele Budo technieken, zoals o.a.: judo, nin-jistu, karate met elkaar samenvoegt en combineert. Jiu Jitsu is onder andere één van de voorlopers van het nu populaire M.M.A. Mixed Martial Arts. De les bestaatuit de volgende onderdelen: techniek, behendigheid, zelfbeheersing, kracht,
conditie, samenwerking en explosiviteit. Jiu Jitsu is geschikt voor jong enoud, man en vrouw en wordt gegeven volgens de normen van de Judo Bond Nederland. 

 

De bestaande technieken kunnen zo worden aangepast dat diegene met minder
kracht, zich ook kunnen verweren maar dan meer gericht op de kracht van de tegenstander en de wetten van de natuur. Bij Jiu Jitsu wordt er een Dogi gedragen. Dit is speciale sportkleding bestaande uit een broek en een jas, die bij elkaar worden gehouden met een band. Aan de kleur van de band kan je zien hoe goed of hoelang diegene al Jiu Jitsu beoefend. 

 

Tijdens een introductie les volstaat een trainingsbroek en een stevige trui.

 

 

TRAININGSTIJD

 

 

Vrijdag

19.30 – 20.20 Jiu Jitsu

 

 

Benodigdheden:

Jiu Jitsu pak, scheenbeschermers, tok en eventueel bitje en karate handschoenen

Klik op onderstaande knop om direct jou proefles in te plannen!

gerrie

Gerrie Dusseljee

sem website

Semmy Schilt

Contact 

Adres gegevens
Follow Us

Mededeling

Wij zijn gesloten tot zondag 27 augustus

 

op zaterdag 9 september houden wij een sportdag u bent dan van harte welkom om eens kennis te komen maken met de Fight Game Academy. Tot 9 september kunt u een gratis proefles aanvragen.

 

Reserveer nu vast jou GRATIS proefles!