“Vechtsport als basis voor persoonlijke ontwikkeling”

Judo is een van oorsprong Japanse zelfverdedigingskunst, maar zeer zeker ook een opvoedkundig spel, waarin bewegen centraal staat.

Bij de Fight Game Academy kun je vanaf 5 jaar meedoen aan de Judolessen. Op een leuke, speelse manier worden kinderen de “regeltjes” van het Judo bijgebracht. Judo heeft duidelijke regels en omgangsvormen die de Judoka’s op een verantwoorde manier leren stoeien en om te gaan met zichzelf en met anderen.

Bij Judo wordt er een judopak gedragen. Dit is speciale sportkleding bestaande uit een broek en een jas, die bij elkaar worden gehouden met een band. Aan de kleur van de band kan je zien hoe goed of hoelang diegene al Judo beoefend.

Lijkt het je leuk om eens kennis te maken met het Judo van de Fight Game Academy? Meld je dan hier aan voor een GRATIS proefles!

TRAININGSTIJDEN

Judo

Judo

Dinsdag
16.00 – 16.45 Jeugd Judo beginners t/m 7 jaar

Vrijdag

16.00 – 16.45 Jeugd Judo t/m 7 jaar
16.45 – 17.45 Jeugd Judo tm 10 jaar
18.00 – 19.00 Jeugd Judo vanaf 11 jaar

 

Tarieven Fight Game Academy

 

 

In het filmpje hieronder is te zien hoe sommige judoka’s van de Fight Game Academy deelnemen aan het 33ste IJspegel toernooi in Sleen.

Video: Mathijs Hoster

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone