Skip to main content

Nieuws

Cursus Kickboksen in Zuidlaren

  • Gepubliceerd op 02 augustus 2024

Ontdek de Kracht van Kickboksen met Onze 6-Weekse Cursus

De cursus is bedoeld voor mannen en vrouwen uit Zuidlaren, Annen, Haren en omstreken, die op zoek zijn naar een manier om de conditie te verbeteren, stress te verminderen en nieuwe vaardigheden aan te leren? Doe mee aan onze 6-weekse kickboks cursus en ervaar zelf de vele voordelen van deze dynamische sport. Onze cursus is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht je ervaring of fitnessniveau. Of je nu een beginner bent of al bekend met vechtsporten, bij ons ben je aan het juiste adres. Onder de deskundige begeleiding van Peter Boer, een ervaren vechtsportinstructeur, zul je snel vooruitgang boeken.
 
Wat kun je verwachten?
Onze lessen zijn uitdagend en gevarieerd, gericht op het verbeteren van je kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Peter Boer zorgt ervoor dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan trainen en groeien. Zijn jarenlange ervaring en passie voor de sport maken elke les een leerzame en motiverende ervaring. Bij ons staat plezier en veiligheid voorop. Je traint in een vriendelijke omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Aan het einde van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat van deelname. Dit certificaat is een mooie erkenning van je inzet en de vooruitgang die je hebt geboekt tijdens de cursus.
 
Voor de cursus is sport ervaring niet vereist.  De cursus zelfverdediging bestaat  uit 6 lessen en de kosten zijn € 85,-. De cursus start op donderdag 5 september om 18.00 en is om 18.50 uur afgelopen. 
 
Schrijf je NU in!
 
Wacht niet langer en meld je aan voor onze 6-weekse kickboks cursus. Ontdek hoe kickboksen je fysiek en mentaal sterker kan maken. Wij kijken ernaar uit om samen met jou deze uitdaging aan te gaan!
 
Voor meer informatie KLIK HIER of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Wij helpen je graag verder!