Skip to main content

Nieuws

Examen Wendy van Gils

  • Gepubliceerd op 15 juli 2024

Papendal, 12-15 juli: Het 56ste NKKO Zomerkamp

Papendal, de bakermat van sport en topsport in Nederland, was van 12 tot 15 juli 2024 het toneel van de 56ste editie van het NKKO Zomerkamp. Dit jaarlijkse evenement trok opnieuw veel enthousiaste deelnemers en fans naar de Veluwe, waarbij dit jaar een bijzondere gast de aandacht trok: Shihan Antonio Pinero, één van de stijlleiders in het Kyokushin karate.

Het zomerkamp bood een intensieve en inspirerende omgeving voor karateka's van alle niveaus. Een van de hoogtepunten van het kamp was het examen van Sempai Wendy van Gils voor de zwarte band (1ste Dan). Na een jaar lang hard te hebben getraind om aan de strenge exameneisen te voldoen, was dit het moment waarop al haar inspanningen en toewijding werden beloond. Met de steun en begeleiding van Sensei Peter Boer heeft Wendy deze uitdagende reis succesvol volbracht.

De Fight Game Academy wil Wendy van Gils van harte feliciteren met deze mijlpaal. Het behalen van de zwarte band markeert een belangrijk punt in haar karatecarrière, maar zoals Wendy zelf goed weet, is dit slechts het begin van een veelbelovende weg in de wereld van het Full contact karate.