Skip to main content

Nieuws

We gaan weer beginnen!

  • Gepubliceerd op 20 augustus 2024

We gaan weer beginnen!

De zomerstop is bijna voorbij en wij hebben er weer zin in! Vanaf maandag 26 augustus starten de lessen voor volwassenen weer volgens het bestaande rooster. De jeugd moet nog een weekje geduld hebben. 

10 jarig jubileum

Dit jaar is extra speciaal voor ons, want we bestaan inmiddels 10 jaar! Ter gelegenheid daarvan zullen we de gehele openingsweek na de training een hapje en drankje aanbieden. We hopen dat jullie er samen met ons van komen genieten.

Sakvan Arab

Op dit moment zit ik samen met Sakvan Arab in Brazilië, waar Sakvan deelneemt aan een K-1 evenement. Hij zal het opnemen tegen Bruno Perna, een Braziliaanse routinier. Hierover delen we volgende week graag meer updates.

Nieuwe Cursus!

Daarnaast starten we binnenkort met een beginnerscursus kickboksen. Als jullie familie, vrienden of kennissen hebben die geïnteresseerd zijn in kickboksen, laat ze dan vooral weten dat ze van harte welkom zijn om mee te doen aan deze nieuwe cursus. Deelnemers van de bokszaktraining zijn ook van harte welkom om aan deze cursus deel te nemen. De cursus is voor beginners die eventueel kunnen doorstromen naar het reguliere kickboks uur.

Tot slot

We kijken ernaar uit jullie weer te verwelkomen! Tot snel in de training!