Skip to main content

Nieuws

Yasmin “Leeuwenhart’ Seeger

  • Gepubliceerd op 06 oktober 2024

Op zaterdag 5 oktober maakte Yasmin Seeger uit Uithuizermeeden haar debuut in de kickbokswereld tijdens het kickboksgala Only The Strongest in Ter Apel, ook bekend als Expeditie Knaap. Dit evenement biedt een platform voor onervaren vechters om hun eerste stappen in de ring te zetten. Yasmin stond tegenover de Groningse Britt Bereboom, die uitkomt voor KB Groningen. De wedstrijd, gevochten volgens de K-1 regels, bestond uit drie ronden van anderhalve minuut.

Beide vechters lieten er geen gras over groeien. Yasmin scoorde met haar stoten, terwijl Britt haar aanvallen neutraliseerde met sterke lowkicks en hoge trappen. Na drie intense ronden vol strijd en vastberadenheid, won Britt de partij op beslissing.

Hoewel Yasmin technisch misschien iets te kort kwam, was haar vechtersmentaliteit onmiskenbaar. Ze gaf geen centimeter toe en vocht met volle overgave.

Niet elke wedstrijd kan gewonnen worden, en soms ben je simpelweg niet bij machte om de situatie te veranderen. Maar juist op die momenten, als je ondanks alles blijft vechten, toont dat je ware kracht. Deze mentaliteit maakt een vechter en betekent dat meer dan de winst zelf.

Yasmin, namens Peter, Johan en het hele team: gefeliciteerd met jouw persoonlijke overwinning.

Osu!