personal training - fight game academy

Personal Training

Wilt u graag in conditie komen, alleen weet u niet hoe? Heeft u als doel om af te vallen, maar heeft u geen idee hoe u dat het beste kan doen? de Fight Game Academy kan u helpen met een personal trainer.

Personal Training op maat

Elke personal trainer bij de Fight Game Academy heeft veel ervaring en kan een speciaal trainingsprogramma afstemmen op uw persoonlijke situatie. Zo krijgt u naast een trainingsprogramma ook een voedingsadvies mee. Onze mensen weten dat iedereen een ander lichaam heeft, daarom stemmen we het af op wat voor u het beste is.

Personal Training en groepslessen

Bij de Fight Game Academy kunt u ervoor kiezen om eerst een paar keer met een personal trainer aan de slag te gaan, om vervolgens aan te sluiten bij de groepslessen. Op deze manier proberen wij de stap naar de groepslessen voor beginnende sporter kleiner te maken.

Tarieven Personal Training

Wilt u uw doel bereiken met behulp van een personal trainer? Dat kan al vanaf drie sessies:

3x personal trainer sessie = €135,-

6x personal trainer sessie = €270,-

12x personal trainer sessie = €540,-

Neem nu contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen met u een vrijblijvende intake plannen om uw wensen door te nemen.

Aanhef:*
Uw naam:*
Uw geboortedatum:*
Uw adres:*
Uw e-mail adres:*
Uw telefoonnummer:*
Verificatiecode:

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone