Proefles

Wacht niet langer en ervaar zelf hoe het is, vraag een proefles aan

Natuurlijk! kan je een proefles nemen bij Fight Game Academy om de sfeer en trainingen zelf te ervaren. Tijdens de proefles kan je kennismaken met de trainers, de faciliteiten en zelfs een aantal basisvaardigheden leren. Het is een geweldige manier om te ontdekken of Fight Game Academy de juiste plek voor jou is. Veel plezier met je Gratis proefles!

 

Kom Langs! Ervaar zelf waarom de Fight Game Academy de juiste keuze is voor jou!

Het is wel de bedoeling dat wanneer je de sport gaat beoefenen zelf de trainingsmaterialen aanschaft. In de Sportschool kunnen wij jou daarmee helpen.

 

Wil je na de proefles lid worden van de sportschool?

Dan heb je de Virtuagym App nodig. Hiermee kunnen de lessen gereserveerd worden zodat je toegang heeft tot de sportschool en de trainingsprogramma’s van Virtuagym.


De Virtuagym app kan je downloaden via de app store of play store Voor aanmelding heb je jou e-mail adres en wachtwoord nodig die u bij de proefles aanvraag heeft ingevuld. Ben je jou wachtwoord vergeten vraag dan een nieuwe aan via: wachtwoord resetten 


Wij kijken ernaar uit om jou tijdens de les te ontmoeten

Personal training

Wil je serieus met jouw fitness doelen aan e slag? wacht niet langer

Contact 

Adres gegevens
Follow Us

Mededeling

Wij zijn gesloten tot zondag 27 augustus

 

op zaterdag 9 september houden wij een sportdag u bent dan van harte welkom om eens kennis te komen maken met de Fight Game Academy. Tot 9 september kunt u een gratis proefles aanvragen.

 

Reserveer nu vast jou GRATIS proefles!