Nieuws

Sportmaatjes gezocht!

Vanaf a.s. vrijdag 9 maart zal er om 8.30 tot 9.30 uur gestart worden met de Semmy Schilt® conditietraining. Tijdens dit uur zullen er afwisselende lessen worden gegeven met als doel het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

Dit gebeurt door middel van verschillende oefenvormen waar de nadruk ligt op interval, duur en een combinatie daarvan. De training word gegeven onder een enthousiaste leiding in een gezellige sfeer.

Ook zal er vanaf a.s. vrijdag 9 maart met een 40+ uur gestart worden. Na je 40ste veranderd er het één en ander in je lichaam. Spiermassa neemt af, het kost meer moeite om hetzelfde gewicht te houden, als er kilo’s bijkomen dan kost het meer moeite om ze weer kwijt te raken. Tijdens de Semmy Schilt® 40+ training bepaal je alleen of samen met een trainingsmaatje de gewenste intensiteit. Er word gebruik gemaakt van verschillende oefenvormen waarbij cardio en kracht de perfecte combinatie zijn.

De Semmy Schilt® conditie en 40+ trainingen worden gegeven op maandag en vrijdag ochtend. Lijkt het jou leuk om eens een proefles te komen volgen bij de Fight Game Academy? Meld je dan aan via: http://www.fightgameacademy.nl/proefles of kom tijdens openingstijden even langs.

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone