Thijs Lockhof

Yoga docent – Coach – Clinics – Seminars

“Maak kennis met Thijs Lockhof, yoga-instructeur bij Fight Game Academy. Met een nuchtere en praktische benadering van yoga, heeft Thijs zich toegelegd op het begeleiden van anderen op hun yogareis.


Thijs’ liefde voor yoga begon jaren geleden, en hij heeft verschillende yogastijlen en filosofieën verkend. Zijn no-nonsense benadering van yoga maakt het voor zijn leerlingen gemakkelijk om zich te concentreren op de essentie van de praktijk, zonder overbodige franjes.


Bij Fight Game Academy verzorgt Thijs met toewijding en helderheid yogalessen voor deelnemers van alle niveaus. Zijn aanpak is down-to-earth en resultaatgericht, waarbij hij de nadruk legt op het opbouwen van kracht, flexibiliteit en innerlijke rust.


Als yoga-instructeur streeft Thijs ernaar om een positieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin zijn leerlingen kunnen groeien en zichzelf kunnen uitdagen. Hij gelooft dat yoga niet alleen lichamelijke voordelen biedt, maar ook mentale veerkracht en emotioneel welzijn bevordert.


Thijs Lockhof is een waardevolle toevoeging aan Fight Game Academy, en zijn no-nonsense benadering van yoga maakt hem een inspirerende en gewaardeerde instructeur voor iedereen die op zoek is naar een praktische en doelgerichte yogabeleving.”

Mededeling

Wij zijn gesloten tot zondag 27 augustus

 

op zaterdag 9 september houden wij een sportdag u bent dan van harte welkom om eens kennis te komen maken met de Fight Game Academy. Tot 9 september kunt u een gratis proefles aanvragen.

 

Reserveer nu vast jou GRATIS proefles!