Nieuws

Thomas Weening pakt de Oldehove Cup

v.l.n.r. Jan-Hendrik Mulder, Stephan de Ruiter, Thomas Weening, Aaldrik Dekker en Sem Schilt

Afgelopen zaterdag is er in Leeuwarden de 8ste editie van de Oldenhove Cup gehouden. Dit is een karate toernooi voor de beginnende en gevorderde karateka. Tijdens dit toernooi zijn er twee categorieën: het Kata (het demonstreren van vaste loopvormen) of het vrije gevecht Kumite. De ruim 80 deelnemers van sportscholen uit het hele land zijn ingedeeld naar leeftijd ervaring en gewicht.

Vanuit de Fight Game Academy Zuidlaren hebben meegedaan Stephan de Ruiter, Aaldrik Dekker en bij de volwassenen Thomas Weening. Stephan de Ruiter moest deze keer zijn meerdere erkennen en moest genoegen nemen met een vierde plaats. Aaldrik Dekker heeft zich na twee nederlagen goed herpakt en heeft de derde partij weten te winnen op een vol punt Ippon. Aaldrik is door deze winst toch nog verdiend derde geworden. In de laatste klasse is Thomas Weening eerste geworden. Hij vocht twee partijen waarvan er één op een onbeslist was geëindigd en de andere op een vol punt Ippon.

Dit was weer het eerste karate toernooi van het nieuwe seizoen. De coaches Sem Schilt en Jan-Hendrik Mulder kijken terug op een geslaagd evenement.

delenShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on TumblrPrint this pageEmail this to someone